bright ideas challenge

De Get in the Ring Foundation is op zoek naar innovatieve oplossingen van smart mobility voor de Bright Energy Ideas Challenge van Shell. De startup met de beste oplossing wint 25.000 euro cash, coaching en toegang tot het wereldwijde netwerk van Shell.

Bovendien wordt door Shell Technology Ventures een converteerbare lening van 100.000 euro verstrekt. Na de eerste succesvolle challenges met APM Terminals en Nuon, is er nu deze uitdaging. Shell selecteerde Get in the Ring als een van de hoofdpartner voor het begeleiden van veelbelovende startups in Europa voor de Bright Ideas Energy Challenge.

Slim zijn
Het gaat in deze uitdaging niet alleen om het winnen van een mooie prijs en toegang tot het netwerk van Shell. Shell wil echt met startups samenwerken. Shell is binnen smart mobility op zoek naar innovatieve oplossingen op de volgende gebieden:

  • Slimme producten – producten die de CO2 uitstoot reduceren en het energieverbruik minimaliseren;
  • Slim gebruik – oplossingen die efficiënt brandstofgebruik verbeteren;
  • Slimmere infrastructuur – technologieën die tegemoetkomen aan de toenemende vraag aan mobiliteit en efficiëntie in het transportsysteem;
  • Slimme modellen- slimme verdienmodellen voor zowel oude als nieuwe producten en diensten binnen smart mobility.

Startups kunnen zich inschrijven op www.getinthering.co/shell. De deadline is 20 augustus. In september worden vijf finalisten geselecteerd die op 4 oktober mogen pitchen op het afsluitende evenement in Den Haag.

http://getinthering.co/challenges/shell-bright-energy-ideas-challenge/