Vier de liefde in het Conservatorium Hotel

Dit jaar is het Conservatorium Hotel dé plek om op Valentijnsdag de liefde te vieren. Op 14 februari biedt het hotel namelijk vier pakketten aan waarop geliefden zichzelf een avond kunnen trakteren. Zo heeft het Conservatorium Hotel twee speciale kamerarrangementen om van te genieten, een Akasha arrangement om helemaal te ontspannen en een heerlijk Valentijns-Taiko Cuisine diner.

Het kamerarrangement A Romantic Lovers Getaway bestaat uit een fles champagne, rozenblaadjes bij aankomst en een roomservice ontbijt inclusief champagne. Daarbij geeft dit arrangement toegang tot de Akasha Holistic Wellbeing spa, zwembad en gym. Het arrangement A Romantic & Relaxing Stay biedt naast al de verwennerij van het eerste kamerarrangement ook nog een 50 minuten Relax-behandeling, voor twee personen mét champagne in de Akasha Spa.

Champagnemoment

Voor mensen die alleen in de spa willen ontspannen, biedt het Conservatorium Hotel het Valentine’s Package – Akasha Celebrations for two aan. Hierbij geniet je samen van een massage van 50 minuten met een romantisch champagne- en fruitmoment na afloop. Ook geeft dit arrangement op Valentijnsdag toegang tot de sauna, de hamam en het zwembad en staat er na afloop een verrassing klaar om mee naar huis te nemen.

Het Conservatorium Hotel biedt daarnaast ook een speciaal Valentijnsdiner aan in het Taiko Cuisine restaurant. Deze eetgelegenheid van top-chef Schilo van Coevorden laat je de fijnste gerechten uit de Aziatische fusion-keuken proeven, met favorieten als Wagyu-vlees, sashimi en de rode koningskrab. Vind de lucky fortune cookie en win een overnachting voor twee op Valentijnsdag in het Conservatorium hotel.

Meer informatie over de verschillende pakketten staat op de site: Conservatoriumhotel.com/valentines-day

Over Taiko Cuisine & Bar

Sinds de opening hebben Taiko Cuisine & Bar zich in Amsterdam een toonaangevende positie verworven. Onder de creatieve en ‘spirituele’ leiding van Executive Chef Schilo van Coevorden, is Taiko Cuisine het restaurant dat bekend staat om zijn baanbrekende hedendaagse Aziatische keuken. Taiko Bar staat in het teken van een heilige drie-eenheid, bestaande uit Aziatische smaken, internationale luxe en lokale roots. Taiko Cuisine & Bar zijn gevestigd in het Conservatorium, de voormalige muziekschool die nu onder dezelfde naam als hotel fungeert. In dit architectonische meesterwerk genieten zij inmiddels een geheel eigen faam. In het weekend creëren DJ’s een clubachtige sfeer in Taiko Bar, die het mondaine nachtleven van wereldsteden als Bangkok, Tokio en Shanghai vertaalt naar de intieme, gezellige setting van een Amsterdams buurtcafé.

Taikocuisine.com

Over het Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxueuze en culturele hart van de stad. In dit architectonische meesterwerk dat een monumentaal historisch karakter combineert met hedendaags design bevinden zich diverse restaurants, een bar, een lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. Letterlijk om de hoek van deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad: het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat met de meest luxueuze winkels van Amsterdam. Al met al een unieke locatie, zowel voor ontspanning als voor culturele of zakelijke doeleinden.

Conservatoriumhotel.com