Op 7 februari 2023 vindt in theater de Bussel in Oosterhout het landelijke SDG symposium plaats voor iedereen die binnen zijn of haar gemeenschap bezig is met, of aan de slag wil met het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Laat je inspireren door duurzame doorpakkers, ontdek of herijk je eigen rol, ontmoet partners die je kunnen versterken en krijg je eigen bijdrage aan het verhaal van lokaal scherper in beeld. Verwacht toonaangevende sprekers, inspiratiesessies, dialoogtafels met experts, lekker eten en voldoende ruimte voor napraten en netwerken. Updates over het programma maken we via onze website en onze linkedin pagina bekend.

SDG Lokaal

Wij geloven in de kracht van lokaal. Doe je met ons mee? Lanceer dan met ons op 7 februari SDG Lokaal als de praktische versterker van deze kracht.

We kijken ernaar uit om samen snel duurzaam door te pakken.

Het kernteam van SDG Lokaal,

Nicolette, Miranda, Guido en Aad

Initiatiefnemers en organisatoren van het landelijke SDG symposium voor de kracht van lokaal

https://www.sdglokaal.nl/