Het Conservatorium hotel is de gedroomde locatie voor de aankomende feestdagen: gangen vol met vrolijke lichtjes, feestelijke muziek, verleidelijke smaken en verkwikkende spa-behandelingen creëren een magische wereld die je je leven lang bijblijft.

Je dineert er onder het glazen dak van de Brasserie of je kiest voor Taiko Cuisine en laat je verrassen door de smaken van Azië. Om het nieuwe jaar in stijl te beginnen serveert het Conservatorium hotel op zondag 1 januari 2023 een aantrekkelijke nieuwjaarsbrunch met Bloody Mary’s, oesters, lobster omeletten en een dessert trolley die er geheid in slaagt al je zoete wensen te vervullen.

Spa-arrangementen

Twee feestelijke spa-arrangementen verlevendigen de koude decemberdagen en helpen koukleumen om warm te blijven. Het arrangement Element Aroma biedt naast een 50 minuten durende aromatherapiemassage, een fruit platter en een glas champagne ook toegang (twee uur lang) tot zwembad, sauna, jacuzzi en hammam. Deze aromatherapiemassage ontleent haar kracht aan het gebruik van natuurlijke essenties van planten en bloemen, afgestemd op de individuele behoefte.

Het arrangement Made to Measure biedt een 50 minuten durende gezichtsbehandeling met aromatherapie. Deze behandeling ontleent haar kracht aan een hoge, op ieders eigen huidtype afgestemde concentratie mineralen en algen. Ook bij dit arrangement zijn extra’s als een fruit platter, glas champagne en toegang tot de spa-faciliteiten inbegrepen. Voor de specialistische behandelingen van beide arrangementen heeft een professioneel team de beschikking over zeven behandelkamers, waaronder een dubbele behandelingssuite.

Over Taiko Cuisine & Bar

Sinds de opening hebben Taiko Cuisine & Bar zich in Amsterdam een toonaangevende positie verworven. Onder de creatieve en ‘spirituele’ leiding van Executive Chef Schilo van Coevorden, is Taiko Cuisine het restaurant dat bekend staat om zijn baanbrekende hedendaagse Aziatische keuken. Taiko Bar staat in het teken van een heilige drie-eenheid, bestaande uit Aziatische smaken, internationale luxe en lokale roots. Taiko Cuisine & Bar zijn gevestigd in het Conservatorium, de voormalige muziekschool die nu onder dezelfde naam als hotel fungeert. In dit architectonische meesterwerk genieten zij inmiddels een geheel eigen faam. In het weekend creëren DJ’s een clubachtige sfeer in Taiko Bar, die het mondaine nachtleven van wereldsteden als Bangkok, Tokio en Shanghai vertaalt naar de intieme, gezellige setting van een Amsterdams buurtcafé.

Taikocuisine.com

Over het Conservatorium Hotel

Het Conservatorium hotel is gelegen in het Museumkwartier, het luxueuze en culturele hart van de stad. In dit architectonische meesterwerk dat een monumentaal historisch karakter combineert met hedendaags design bevinden zich diverse restaurants, een bar, een lounge en het 1000 vierkante meter grote Akasha Holistic Wellbeing. Letterlijk om de hoek van deze bruisende en elegante setting liggen de kroonjuwelen van de stad: het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat met de meest luxueuze winkels van Amsterdam. Al met al een unieke locatie, zowel voor ontspanning als voor culturele of zakelijke doeleinden. Conservatoriumhotel.com

Over The Set Collection

Op de meest bijzondere adressen, in de meest bruisende steden van de wereld, creëert The Set Collection de moderne grand hotels van onze tijd. In elk van deze hotels hebben gasten de keus uit zorgvuldig samengestelde evenementen. Tot The Set Collection behoren hotels in Amsterdam, Londen, Parijs, Jeruzalem, Beijing, Hong Kong, Chengdu en Shanghai. Ze ontlenen hun uitstraling aan het artistieke en fantasierijke erfgoed van hun gebouwen en hun iconische culturele en bruisende locaties.

Thesetcollection.com  

Advertentie