Brainport Industries Campus (BIC) is hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campus in het hart van Brainport Eindhoven waar toptechnologie, onderwijs, overheid en hoogwaardige faciliteiten samenkomen onder één dak.  

Dé plek voor Smart Industry 

Brainport Industries Campus is een unieke locatie in de Brainport regio, waar verschillende bedrijven in de hightech maakindustrie, onderwijs- en kennisinstellingen zijn gevestigd. Smart Industry komt hier letterlijk en figuurlijk van de grond, in een geheel circulair gebouw dat modulair is opgezet.

Een hightech krachtenbundeling

Het is dé plek waar de hightech maakindustrie elkaar ontmoet, waar bedrijven leren van elkaar en direct samenwerken met de nieuwe generatie technisch opgeleiden. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van kennis en kunde om tot innovatieve oplossingen en vernieuwing te komen.

Behalve kennis en ervaring worden hier ook faciliteiten gedeeld om te produceren en te innoveren. Samen geven we vorm aan het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst voor de high tech maakindustrie.

https://www.brainportindustriescampus.com/