Ecosystemen of fieldlabs; wat werkt in Noord-Limburg?
Wat zijn het het, in welke vormen zijn ze beschikbaar, voor wie en wat is het verwachtingsmanagement?

Samenwerking over organisatiegrenzen heen noemen we ook wel “open innoveren” en moderator Hidde van Erp zal samen met spreker Dieudonnee Cobben van  KIVI ingaan op wat ecosystemen en fieldlabs kunnen betekenen voor leraren, studenten, en het Euregionale bedrijfsleven. 

Dieudonnee Cobben neemt ons van Promovenda mee vanuit een introductie van ecosystemen naar aparte breakout rooms om in gesprek te gaan met elkaar. Want wat heb je aan een ecosystemen of fieldlab in jouw situatie?

We proberen binnen een uur ook weer af te sluiten en misschien heb je een idee over een vervolgstap. Dat is helemaal aan de bezoeker, want bij Grenszlab moet niets en bij KIVI ben je ook dirigent van je eigen carrière.

mailto:info@kivi.nl

Via e-mail: info@kivi.nl kunt u zich aanmelden voor deze gratis webinar.

Graag tot snel!