Graag nodigen we je uit op het Urban Mobility Systems plein tijdens de beurs ‘World of eMobility’.

Met meer dan 500m2 aan beursoppervlakte willen wij jou kennis laten maken met onze partners en laten zien wat UMS allemaal ontwikkeld heeft en mogelijk maakt in de wereld van eMobility. Met onze Zero-Emission Conversion Kit zijn we bijvoorbeeld bij de prestigieuze CES Innovation Awards verkozen als winnaar in de categorie Sustainability, Eco-Design & Smart Energy.
 
De beurs is een nieuw podium en wordt gehouden op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 november in de EXPO te Haarlemmermeer.

Deze beurs biedt een ideale kans om te netwerken. Rijkswaterstaat organiseert op donderdag 18 november diverse bijeenkomsten met ambtenaren van provincies en gemeentes maar ook de grote bouw- en infra bedrijven. Ook zal Lars Kool, directeur UMS, een presentatie geven over de visie van UMS op het gebied van elektrificatie en veiligheid.