Hoe gaan leiders om met de uitdagingen in de complexe wereld van nu? Deze tijd biedt nieuwe kansen, maar we staan ook voor grote uitdagingen. Samenleving, economie, gezondheid en milieu staan onder druk. 

De Staat van Leiderschap steekt een peilstok in de wereld van nu en kijkt hoe het ervoor staat met leiderschap anno 2021. Tijdens De Talkshow op dinsdag 30 november om 15.30 uur spreken wij met diverse bestuurders en ondernemers over hybride werken en leiderschap. Wil jij hier bij zijn? Meld je gratis aan!

Over De Talkshow
In deze eerste editie van De Talkshow staat hybride werken centraal. Welke invloed heeft hybride werken op leiderschap? Laat je inspireren door de interviews van talkshow host Patrick Nederkoorn met verschillende bestuurders en ondernemers. De Talkshow wordt georganiseerd door de Baak en VNO-NCW met wetenschappelijke onderbouwing door Prof. Dr. Janka Stoker en Prof. Dr. Harry Garretsen. Zij doen al jarenlang geavanceerd onderzoek naar de effectiviteit van leiderschap voor Rijksuniversiteit Groningen in Expertisecentrum In the LEAD. Geheel in lijn met het thema is het evenement zowel live als online bij te wonen. Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW en Marcel Wintels, directeur de Baak, heten je online of live van harte welkom!

Gasten aan onze Talkshow tafel zijn o.a.:
 Joanny Lijbers – Head of HR and Digital Transformation Unilever Benelux
 Britt Breure – Directeur HR AFAS Software
 Jeroen van Glabbeek – CEO CM.com
• Tanja Loeff-Hageman – Directeur Tibo-Veen b.v.
• 
Hans Böhm – Managing Director Heineken Nederland

Tijdens De Talkshow duiken wij in de uitdagingen rondom hybride werken en krijg je antwoord op vragen waar jij als leider mee te maken kan krijgen, zoals:
• Welke impact heeft hybride werken op leiderschap?
• Hybride werken, wat betekent dat voor de strategie van een bedrijf?
• Op welke wijze en waarom draagt hybride werken bij aan de missie van een bedrijf?
• Wat betekent dit hybride werken voor de beoordeling van jouw mensen?
• Hoe geef je leiding aan een hybride organisatie wanneer je elkaar niet meer dagelijks op kantoor treft?

Wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan nu aan voor De Staat van Leiderschap – De Talkshow, het hybride event van het jaar over leiderschap.

https://bit.ly/3kk7aza