Het creatieve tech-bureau Robot Kittens is verantwoordelijk voor de realisatie een bijzonder Virtual Reality-project: de dansvoorstelling Narcissus & Echo. Tijdens deze innovatieve voorstelling worden bezoekers via een VR-bril meegenomen naar een mythische wereld. 

In kleine groepjes – en op 1,5 meter afstand – duikt het publiek in een surrealistische wereld en wordt zelf onderdeel van de voorstelling. 
Het is een echte beleving waarbij de bezoeker zowel de toeschouwer, als hoofdrolspeler is.

Tijmen Mulder, co-founder van Robot Kittens gaat met Mir Wermuth in gesprek over dit bijzondere project. Hij vertelt hoe ze de meest optimale virtual reality ervaring hebben gecreëerd en van welke technieken ze gebruik hebben gemaakt. Uiteraard geeft hij ook voorbeelden van andere cases en beantwoordt hij vragen uit het publiek.

Dus wil je weten hoe deze bijzondere VR-productie tot stand is gekomen, of ben je benieuwd naar de nieuwste technieken rondom VR? Zorg dan dat je erbij bent!

https://bit.ly/3x8aWQo