In cohort 2021/2022, februari instroom neemt Emmaus-Feniks Tegelen deel als project binnen Crosslab (Xlab). De coach is Ben Hendriks en de tweede coach (buddy) is Elke van der Valk. Vanuit het bedrijf zijn er twee contactpersonen die de rol van bedrijfsmentor (ervaren begeleiders) op zich nemen. Te weten: Sjoerd Rammelt (coördinator) en Timo (bewoner) die hierbij samenwerken met vier studenten van Fontys Venlo om de naamsbekendheid van Emmaus Feniks te vergroten in deze Euregio.

Het team van studenten die het onderzoek aan het doen zijn en met zowel de Crosslab coaches als de Bedrijfsmentoren samenwerken zijn: Barbara, Lisa, Niko en Guiliana. Zij zijn allen studenten van Fontys International Business School (FIBS) in Venlo.

Corona-proof bespreking van het Project “Emmaus Feniks 20/21”

Kick-off Crosslab project
Op woensdag 3 maart 2021 vond de kick-off plaats op de buitenplaats van Emmaus Feniks in Tegelen, onder het genot van koffie, thee, limonade en water. Er was ook een bestuurslid van Emmaus Tegelen Feniks aanwezig die deze bijeenkomst nog iets specialer maakte!

Studenten, coach en buddy hebben zich aan de mensen van Emmaus Feniks en ellkaar voorgesteld, waarna Sjoerd, Timo en het bestuurslid zich voorstelden. Sjoerd heeft de opdracht beschreven – vergroten van naamsbekendheid van Emmaus Feniks Tegelen in Zuid-Nederland en Niederrhein – de Euregio. Met als doel om meer in en outboud traffic te genereren en de omzet van de kringloopwinkel te vergroten. Dit alles om de sociale doelstelling van Emmaus Feniks Tegelen te kunnen waarborgen:

Samen wonen, samen werken, samen delen

Wij bieden mensen een bed, maar ook een goede reden om eruit te komen.

In deze bijdrage kan niet voldoende weergegeven worden wat de mogelijkheden zijn van samenwerking met Emmaus-Feniks Tegelen, maar geeft een eerste indruk en hopelijk een impuls om eens verder te kijken op hun websites!

ANBI erkenning
Een extra voordeel om samen te werken met Emmaus-Feniks Tegelen is de ANBI erkenning. Met elke bijdrage vergroot u de kansen van uw medemens en het is aftrekbaar van de belasting. Meer info over ANBI erkenning? klik hier

“Alleen zijn wij niet zo bijzonder in deze wereld. Samen kunnen we veel voor elkaar betekenen.”

Meer informatie: www.emmaus-feniks.nl

Online webshop: www.emmaus-feniks-online.nl