‘Hoe onze economie is ingericht is niet vol te houden… Is het geen pandemie dan heb je wel kans op een oliecrisis, politieke onrust, uitputting of schaarste. Ook voor de marketeer staat er dus nogal wat op losse schroeven. En dat is goed nieuws.’

Een paar voorbeelden:

Food design heeft grote positieve impact op onze footprint. Koevrije melk verovert de schappen. Het eerste kweekvlees is op de markt gekomen. Alternatieven voor koffie staan in de startblokken. Fair fashion is sexy. Duurzame merken doen het gemiddeld 11% beter dan hun soortgenoten. De energietransitie versnelt door collectieve aanpak. Door dit alles groeit het bewustzijn omtrent duurzaamheid. Het zijn allemaal zeer verschillende maar zichtbare indicaties van een wereldmarkt in transitie. Dat is waar Heldergroen voor jou aan werkt.

https://www.heldergroen.nl/