Tegenwoordig zijn er oneindig veel sensoren en devices connected met het internet. Business Insider voorspelt dat er tegen 2027 meer dan 41 miljard IoT-devices zullen zijn, tegenover 8 miljard in 2019. Oftewel; Internet of Things (IoT) is booming!

Door onder andere de komst van 5G, goedkoper wordende sensoren en devices, adoptie in de markt en nieuwe business modellen, zal dit aantal alleen maar toenemen de komende jaren. De concurrentie groeit.

Hoe maak je nou IoT producten die er écht met kop en schouder uitsteken, zowel in design als in software? Hoe kun je de IoT data zo slim mogelijk inzetten en zo goed mogelijk gebruiken voor jouw product? Zowel op het gebied van software en User Interface, als op het gebied van design, installatiegemak, ergonomie en semantiek.

Softwarebedrijf Zilverline en industrieel design bureau Studio Mango staan in dit Nederlandstalige webinar stil bij de volledige ontwikkeling van een IoT device. Op welke punten kan er makkelijk winst behaald worden? En wat doet de concurrentie?

16 april Webinar

In dit Nederlandstalige webinar krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe zorg je voor een ultieme gebruikerservaring en snelle adoptie van jouw product?
  • Wat is er belangrijk – en wat wordt er onderschat in het ontwikkeltraject?
  • Wat kun je doen om ontwikkeling te versnellen en kosten te drukken?
  • Wat zijn de lessons learned van verschillende IoT devices cases?
  • Hoe accelereer je je business door gebruik te maken van gegenereerde IoT data?

Interesse? Schrijf je hier in!

https://studiomango.nl/