Vandaag, maandag 22 maart 2021 zal om 18:30 uur bij sportvereniging Elinkwijk te Utrecht de aftrap plaats vinden van de voetbalwedstrijd tussen LSVG 1 (Team van Leidse studenten) en Creators FC (Team van YouTube influencers). De opbrengst van deze benefietwedstrijd zal worden gedoneerd aan Stichting Rapenburg Race.

De Rapenburg Race is een zwemwedstrijd van 800 meter door de bekendste gracht van Nederland. De opbrengst van deze zwemwedstrijd gaat naar onderzoek om de kwaliteit van leven voor mensen met een dwarslaesie te verbeteren. De Rapenburg Race wordt geheel belangeloos georganiseerd door een commissie bestaande uit Leidse studenten.

Het geld dat de Rapenburg Race ophaalt, en dus ook wat met deze benefietwedstrijd opgehaald zal worden, gaat dus naar onderzoek in het LUMC om de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie te verbeteren.

Kortom, dit is een uniek evenement waarin bekende YouTubers en studenten de handen ineenslaan ten behoeve van het goede doel, namelijk Stichting Rapenburg Race.

Mocht u geïnteresseerd zijn hierover verslag te doen, neem dan contact op met info@rapenburgrace.nl

Voor verdere informatie over Stichting Rapenburg Race, bezoek vooral onze site www.rapenburgrace.nl!

Met vriendelijke groet,

Team Rapenburg Race

Foto: Team LSVG1