Ken van Ierlant en Adjiedj Bakas geven op dinsdag 2 maart 2021 van 16.00 – 17.30 uur een kijkje in de toekomst.

Er komt een enorme innovatiegolf op ons af. Wie voorbereid is surft op de golf mee en boekt enorme vooruitgang, wie niet voorbereid is zal verdrinken in de branding. Digitalisering is in de afgelopen jaren een modewoord geworden waar veel misvattingen over bestaan.

Wat betekent het voor jou? En hoe heeft het straks meer dan ooit invloed op ons allemaal? Corona heeft het digitaal out-of-the-box denken in een stroomversnelling gebracht, bijna iedereen heeft aanpassingen moeten doen. Maar dit is pas het begin! We maken ons nu op voor digitalisering 4.0.

Nieuwsgierig naar de toepasbare mogelijkheden? Wil je je digitale bewustzijn activeren, maar ook rekening houden met de impact en snelheid van de innovatiegolf enerzijds en het menselijke aspect anderzijds?

We ontmoeten je op 2 maart graag online; je bent van harte welkom!

http://bit.ly/3qzTqBf