Tierrafino is al sinds 1990 een 100% duurzame pionier en die eerste die gekleurde leemstuc en leemverf op de markt bracht. Wij werken met 100% natuurlijke grondstoffen uit zorgvuldig gekozen Europese steengroeves. Kies voor Tierrafino en je bent verzekerd van een mooi, gezond, eerlijk en hoogwaardig kwaliteitsproduct: voor nu en onze toekomstige generaties.

Antique Provence

Onze nieuwe Leemstuc ‘Antique Provence’ decoleem heeft een stootvaste hardheid en is speciaal geschikt als lambrisering, voor het trappenhuis en om het interieur van horecagelegenheden te voorzien van een stijlvolle eigentijdse wandafwerking in het laatste design. ‘Antique Provence’ Decoleem is in 24 basiskleuren verkrijgbaar. Op verzoek maken wij alle mogelijke gewenste kleuren.

Voor meer informatie neem contact op info@tierrafino.com en onze website www.tierrafino.nl.