Aaah, zomer… Time to sit back and unwind… Daarom van ons, voor jou, drie zonnige en positieve bites die je hopelijk inspireren en helpen ontspannen.
 

GET YOUR BRAND DOWN TO EARTH 🌍

Down To Earth is een inspirerende documentaire die perfect aansluit bij Heldergroen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met de makers en bieden we nu een ‘Get your brand down to earth’-pakket aan: bekijk Down to Earth (virtueel) in-company, gevolgd door een talk of workshop met de initiatiefnemers over betekenisvol zijn op deze aarde én we vertalen dit met jullie in de Heldergroen Ideale Wereld-sessie naar jouw merk. Gegarandeerd een inspirerende reis. Je kunt de docu nu ook hier direct bekijken met het volgende wachtwoord: N@wisCh4ng32
 

FOR THE LOVE OF RAW 🍫

Lovechock is een raw, vegan, fair-trade chocolademerk met een super loveable propositie: chocolade die houdt van mens en planeet. Voor dit fijne merk ontwikkelden wij de merkidentiteit en positionering. Met recht een klus om je vingers bij af te likken…
 

LEKKER LUIE LEESVAKANTIE 📚

Voor de meeste mensen wordt het een zomer van thuisvakantie. In de tuin, op het balkon, op het dakterras, in het park. Of weg in eigen land, misschien voorzichtig over de grens. Wat hoe dan ook hetzelfde blijft: de tijd om eindelijk weer eens een boek op te pakken en daarin te verdwijnen. Een handvol Heldergroeners geeft hun tip voor een lekker luie leesvakantie.
 

https://www.heldergroen.nl/