We komen langzaamaan weer in beweging.
En dat is positief. Daarom drie voorbeelden
van vooruitgang waar je wat aan hebt. 

Nederland koploper in circulaire wereldeconomie

Onlangs lanceerde Circle Economy tijdens de Talkshow ‘Hoe Circulair is Nederland?’ het allereerste ‘Dutch Circularity Gap Report’. Met 24,5% circulariteit is Nederland dé pionier van de circulaire wereldeconomie. Maar dat betekent ook dat we last hebben van de wet van de remmende voorsprong opweg naar ‘Nederland circulair in 2050’. Hoe overbruggen we de circulariteitskloof? En wat kun jij hieraan bijdragen?

OP WEG NAAR EEN
CIRCULAIRE ECONOMIE,
MAAR HOE?
🌍      


OP WEG NAAR EEN
CIRCULAIRE ECONOMIE,
MAAR HOE?
🌍 Het cliché ‘waar een klein land groot in kan zijn’ blijkt weer eens een waarheid als een koe: Nederland is de wereldleider als het gaat om circulaire economie. Daar mogen we best trots op zijn. Maar we zijn er nog lang niet. We beschouwen het Dutch Circularity Gap Report en blikken vooruit naar wat nog moet gebeuren om in 2050 volledig circulair te worden. Benieuwd naar wat de vier belangrijkste sectoren zijn waar de verandering speelt?
 
LEES DE BLOG

https://www.heldergroen.nl/