Nu het land, en zelfs Europa, stapsgewijs van het slot zijn gegaan, hebben ook wij onze activiteiten aangepast. Daarover puntsgewijs hieronder in deze nieuwsbrief!

Hier in De Groene Luwte was een van de gevolgen van de coronacrisis een ”andere invulling van de agenda”… dat betekende Heel Veel Uren in de tuin. De siertuin (onder auspiciën van Doortje) kreeg een nieuwe impuls en floreert, net als de moestuin, waar een veronachtzaamd stuk met succes is heroverd. Ook al geldt het adagium ”een eco-tuin is nooit af”, we genieten volop van de weelde van bloemen, groenten, kruiden en fruit.

Zoals wellicht bekend: de Open Tuindagen gaan dit jaar helaas vanwege het coronaprotocol niet door, maar wél is het mogelijk om privé een tuinrondleiding aan te vragen, zie ‘Persoonlijke tuintour‘. En natuurlijk heb je als gast van Het Groene Huisje vrij entree tot het overgrote deel van de tuin. Het Groene Huisje staat voor je klaar!

Reuze reacties op Het groene kippenboek
Geen Open Tuindagen, maar wel: NIEUW: Persoonlijke tuintour
Start: Moestuincursussen in de nazomer
Het Groene Huisje staat voor je klaar!
Signeersessie bij De Kleine Plantage

https://www.degroeneluwte.nl/