Kwantum is een nieuwe opdrachtgever van SuperRebel Agency. Voor het succesvolle retailbedrijf uit Tilburg hebben wij een aantal belangrijke zaken ontwikkeld.

Allereerst kregen we de uitdagende opdracht om een idee te bedenken voor het interieur van het nieuwe hoofdkantoor. Na de verbouwing moest de mentaliteit van Kwantum meer naar voren komen. Maar ook de merkbeleving. Hiervoor hebben we het thema ‘Kwantum geeft je ruimte’ ontwikkeld.

Het thema is op allerlei creatieve en inspirerende manieren verwerkt in de verschillende ruimtes. Van de grootste werkruimte tot het kleinste kamertje. En alles wat daartussen zit aan gangen, trappen en liften. We hebben geen enkele ruimte onbenut gelaten om het merkverhaal van Kwantum op een verrassende manier te vertellen. Inmiddels is het nieuwe kantoor opgeleverd en de reacties zijn super positief.

Naast het nieuwe hoofdkantoor hebben we het nieuwe merkboek ontwikkeld. Ook daarin is het thema ‘Kwantum geeft je ruimte’ verwerkt. Het merkboek is de basis voor de complete identiteit van Kwantum en geeft regels, richtlijnen en vooral veel ruimte. En dat is precies wat SuperRebel nodig heeft om helemaal los te kunnen gaan en out-of-the-box te kunnen denken.

SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. Ben je ook op zoek naar een bureau waarmee je het verschil kan maken? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak met Bonnie van Doorn of Lodewijk Varossieau (hello@superrebel.com). 

https://www.superrebel.com/