Op donderdag 10 oktober pakt EerlijkWinkelen Apeldoorn uit met de gratis toegankelijke voorstelling  ‘Onderweg’ in het CODA museum.  In dit theaterstuk staat duurzaamheid centraal. Er is een voorstelling om 16:00 en 18:00 uur. De toegang is gratis.

Over EerlijkWinkelen Apeldoorn   
EerlijkWinkelen Apeldoorn is een initiatief van Stichting Mondial Apeldoorn en bestaat dit jaar 5 jaar. Ruim 40 fair trade ondernemers in Apeldoorn zijn aangesloten waarbij duurzaamheid, fair trade en maatschappelijk bewustzijn hoog in het vaandel staan

Over de voorstelling ‘Onderweg’

Theatermaakster Mareille Labohm heeft een zoektocht door Europa gemaakt naar de mogelijkheid om een zelfvoorzienend leven te leiden. In haar theatervoorstelling neemt zij en gitarist Frank Stukker ons aan de hand van ook filmbeelden mee op die reis.  Met verve vraagt zij aandacht voor duurzaamheid, en doet direct en indirect een appèl op ons bewustzijn.

Verzeker u van een plekje en gebruik deze link voor de bevestiging van uw komst:

https://www.coda-apeldoorn.nl/EW055