LifeSense Group is het bedrijf voor wearables in de gezondheidszorg dat vakkundig geavanceerde medische technologie combineert met een modern design. Na het succes van Carin lanceert LifeSense Group een nieuw product voor kinderen, Oopsie Heroes.

Oopsie Heroes is samen met 100 kinderen ontwikkeld, met als doel het bedplassen te genezen. Na verloop van tijd zal de Oopsie Heroes routine helpen de hersenen van het kind te trainen om de signalen van de blaas te herkennen, waardoor ze zelf wakker worden en het toilet kunnen gebruiken, voordat ze het bed nat maken. Binnen 6-12 weken is het kind vrij van nachtelijke ‘ongelukjes’ en wordt droog wakker.

Oopsie-moment

Oopsie Heroes bestaat uit een kleine en comfortabele sensor die gemakkelijk op elk soort ondergoed of pyjamabroek bevestigd kan worden. ’S Nachts, wanneer uw kind een “Oopsie-moment” heeft, stuurt de sensor een ongevaarlijke, op audio gebaseerd signaal naar de mobiele applicatie, waarbij de Oopsie Heroes app automatisch wordt geopend en het kind vervolgens wakker maakt, zodat hij of zij naar het toilet kan gaan.

Op basis van jarenlang onderzoek en waardevolle feedback van kinderen. Biedt Oopsie Heroes medische technologie van de hoogste kwaliteit en meest kindvriendelijke draagbare ontwerp. Het resultaat is een product dat leidt tot Dry Nights Better Days.

Over LifeSense Group

Innovatie spelt een cruciale rol in ons welzijn. LifeSense Group is een technologieontwikkelingsbedrijf dat medische toepassingen cultiveert voor gezondheid en welzijn. Met onze gepatenteerde technologie in slim textiel, draagbare technologieën en mobiele applicaties, maken we innovaties realiteit.

https://oopsieheroes.com/