Volle kracht richting 8 oktober, als in Den Bosch de beurs begint – naast Vakbeurs Energie, de vakbeurs Industrial Heat & Power en het nieuwe PREFAB.  U ziet er vrijwel alle oplossingen, integraal

In het Mobiliteitstheater staat, na een keynote over de toekomst van mobiliteit, Dirk Schaap – Coördinator Waterstof bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij geeft zijn visie op ‘wat waterstof betekent voor mobiliteit en transport’. Nu en in de toekomst.  

Vlak daarvóór heeft op Vakbeurs Energie dan net het Openingsdebat (over warmte in de toekomst) plaatsgevonden, waarna de ‘Innovative Energy Solutions Award’ is uitgereikt; voor het product met de meest waardevolle bijdrage aan de energietransitie.

Bijna 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak, in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken en 15.000 professionals melden zich. In 11 beurstheaters vinden 110 seminars, workshops en congressen plaats.

In Den Bosch zijn het ‘alle oplossingen, integraal’, dus mocht uw interesse uitgaan naar meer dan mobiliteit, dan haalt u beslist uw hart op. Bekijk vooral de websites van die andere beurzen ook even, want u loopt er gratis naar binnen. 

Mocht u trouwens nog  interesse hebben in beursdeelname, dus in meedoen als exposant: de vrije ruimte wordt elke dag kleiner, maar er zijn nog prima plekjes beschikbaar. Liever ‘slechts op bezoek’? Uw gratis ticket regelt u hier

http://bit.ly/31BySeM