ScaleupUp Impact: Dat zijn de tools die je kent vanuit de beproefde ScalingUp methode (voorheen Rockefeller Habits) en uitgebreid met Impact modules voor de bedrijven die met de tijd meegaan en de maximale positieve impact beogen voor mens en maatschappij.

Wat is er verbeterd?

  • Impact BHAG (Big Hairy Audacious Goal): Oftewel BHAG plus. Aan de traditionele BHAG hebben we een vierde dimensie gehangen: “What does the world needs?”. Herken tijdig de kansen en bedreigingen in de dynamische wereld om je heen en weet precies waar jouw bedrijf heengaat.
  • Impact Canvas: De One Pager strategic Plan is  zodanig aangepast dat je al je Impact metrics in een plan mee kan nemen en zo makkelijk kan sturen op de groei van je winst en purpose. Je Impact BHAG staat hierin centraal.
  • Impact Groei-vliegwiel: Naast People, Strategy, Execution and Cash hebben een vijfde dimensie toegevoegd: Impact. Hier leer je hoe je je impact metrics helder krijgt, hoe je met meerdere stakeholders om kan gaan zonder dat het tot meer drama leidt en je de verschillende vormen van financiering optimaal voor je laat werken. Waardoor je weer meer positieve impact kan creëren. Waardoor je weer meer winst, purpose en impact behaalt  (ja, het is en groei VLIEGWIEL 😉

Geïnteresseerd?

  • Kom naar onze Masterclasses ScaleUp Impact (dinsdag 10 september 2019) (linkje)
  • Of doe mee aan de allereerste Impact Track (26 juni as.) (linkje)
  • Misschien wil je kiezen voor de Quarterly Impact Kwartaalsessies voor een Scaling up-opfrisser (11 september 2019) (linkje)