Renovatie van bestaand vastgoed gaat hand in hand met de uitdagingen van de energietransitie.  De opwaardering van de energiehuishouding is een vanzelfsprekend en integraal onderdeel geworden van de verbetering als geheel. Renovatie is een kwestie van energie

Energiebesparing begint dan met isolatie, immers: wat niet weglekt, wordt niet verbruikt. Maar goede isolatie heeft effect op het binnenklimaat. Hoe blijft een gebouw gezond voor de gebruiker? Hoe zorg je ervoor dat een gebouw niet lijdt onder de genomen maatregelen?  

Voor energieprofessionals actief in renovatie is er volgende week RENOVATIE, de beurs voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Gelijktijdig en daarnaast vindt MONUMENT plaats, over monumentaal vastgoed, dat nóg meer uitdagingen biedt als het gaat om energiebesparing.   

Op zowel RENOVATIE als MONUMENT treft de bezoeker een compleet aanbod van specialisten op de beursvloer en een ijzersterk inhoudelijk programma. U heeft nog 4 dagen om gratis uw toegangsbewijs te regelen! Een ticket geeft tevens vrij toegang tot MONUMENT.   

In deze nieuwsbrief: 4 voorbeelden van exposanten met gespecialiseerde isolatie- en binnenklimaatoplossingen voor bestaande woning- en utiliteitsbouw: Isobouw, Kingspan Insulation, Inventum en Duco. De kennisprogramma’s staan hier en hier.

NAAR DE GRATIS BEZOEKERSREGISTRATIE