The United Nations’ World Food Program (WFP) helps feed millions around the world and they work together with Parity Technologies to make delivery of funds more secure and efficient. So far more than 100,000 refugees have been served on a monthly basis & the UN saved more than 40,000 USD per month in bank transfer costs! I talk to Parity Solutions Architect Gautam Dhameja and he explains about the project & the Parity Ethereum blockchain. Refugees can even scan their eyes to identify and pay for the food! At the Blockchain Innovation Conference we will dive deeper into Blockchain for good projects! Our program is 95% ready, so make sure to check it out and get your Early Bird tickets now (only 10 left)!
 

Een CV biedt niet altijd de garantie dat een sollicitant goed zal passen bij een baan & er zijn veel banen, zoals callcenters, waar 30-40% van de medewerkers binnen zes maanden alweer verdwijnt. Harver is een AI-gedreven selectiesysteem dat mensen & banen slim matcht op basis van voorlichting en persoonlijkheid- & intelligentietesten. Ze claimen 60% minder uitstroom! CEO Barend Raaff legt uit hoe het werkt. Ze worden gefinancierd door een VC in New York en werken o.a. voor AH, Uber Amazon! Wat kost het om te gebruiken?
 

HRsolar ontwikkelt en produceert haar eigen zonnepanelen die maar liefst 92% rendement hebben! CEO Ronald van der Ende geeft een rondleiding in de fabriek waar vele robots samenwerken. Hij werkt in het lab aan een geïntegreerd systeem voor EV, verwarming en tapwater en heeft een targetprijs van, op termijn, €10.000. Een boeiende ondernemer die dankzij het afschaffen van aardgas zijn omzet gaat vertienvoudigen!

See you next week!

– Vincent Everts