New setup! We will send out two short newsletters instead of one long newsletter once a week. This is a trial, so tell me what you think

Odyssey is organizing the third edition of the world’s biggest Blockchain & AI Hackathon in the Netherlands! 100 teams will compete for 200k in cash rewards and registrations are open now. On February the 4th they start with the Technical Deep Dive in preparation of the hackathon. I talk with founder Rutger van Zuidam who explains me all about the hackathon!

ProRail is altijd in het nieuws als er weer wat mis gaat, maar de laatste tijd zijn er geen grote crises meer en rijden de treinen op tijd (zelfs beter op tijd dan in Zwitserland)! Ik praat met ProRail president-directeur Pier Eringa die sinds 2015 met NS president-directeur Roger van Boxtel (interview) samenwerkt. Hoe gaan zij het spoor digitaliseren? Hoe zit het met zelfrijdende treinen? 

Ik heb mijn Tesla Model X uitgeleend aan Sony communicatie-directeur Bart Panman die hem voor een dag op en neer naar Brussel reed. Bart vertelt hoe hij de Tesla heeft ervaren. Hoe was zijn ervaring met een plots invoegende bus? Ook geeft hij een update over Sony bij de CES!  

In 2019 I want to focus even more on international events and global digital innovation. Do you want me to come speak at your event, moderate a session, chair a conference or work together on a project? Let me know! For inquiries you can reply to this newsletter.

  See you next week!

– Vincent Everts