Corien Oenema

In één klap online ondernemer worden, met een volledig online bedrijf. Inclusief een plek voor je producten, je shop, betaalomgeving en een community. Het kan!

Wat is het Wavemaker Platform?

Het Wavemaker Platform is een alles-in-één oplossing, namelijk een instapklaar online bedrijf. Ideaal voor moderne ondernemers die graag de switch willen maken naar online, en die voor zichzelf meer vaste inkomsten willen genereren. Het Wavemaker Platform biedt online ondernemers alles wat ze nodig hebben: een plek om trainingen te plaatsen, een shop waarin ze die verkopen, een veilig en prettig betaalsysteem, en natuurlijk een community waarin klanten met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Het klinkt allemaal veel en ingewikkeld, en dat is precies wat het Wavemaker Platform voor haar klanten wegneemt: gedoe.En het mooie is: het volledige online bedrijf staat binnen 3 werkdagen live!

Wie zitten erachter?

Creator en ceo Corien Oenema [46], ondernemer sinds 2000, is die toestanden zelf ook tegengekomen. ‘Er was géén simpele, doeltreffende, alles-in-één, instapklare oplossing. Waarmee je in één keer online ondernemer bent! Dus ik zei tegen mijn team, prima, we maken het zelf. En zo is het Wavemaker Platform digitaal geboren.’ Het team van Co Create werkt, net als haar klanten, volledig virtueel.  

Voor wie is het bedoeld?

Voor alle zelfstandig professionals die helemaal klaar zijn met het zelf bouwen van een website, terwijl zij liever met hun bedrijf en hun klanten bezig zijn. Die niet eindeloos willen ploeteren met hun platform of die ‘s nachts wakker liggen van een betaalsysteem dat niet functioneert. Ook is het Wavemaker Platform bedoeld voor ondernemers in de kenniseconomie die zichzelf schaalbaar willen maken en zo inkomsten kunnen genereren.

Wat maakt het Wavemaker Platform anders?

Het Wavemaker Platform faciliteert ondernemers niet alleen met het product zelf, maar biedt ook kennis en inspiratie over online ondernemen, gebaseerd op jarenlange ervaring. Het supportteam helpt met de onboarding en neemt alle technische zorgen uit handen, zodat de basis van het platform gelijk goed staat. De community van gelijkgestemden brengt online ondernemers vervolgens met elkaar in contact, waarbij ze ideeën, kennis en inspiratie uitwisselen en zo van elkaar leren.

Foto: Corien Oenema