This week I am in New York to talk to people who are into blockchain. The blockchain industry is really centered in New York. I am here to look for incredible blockchain speakers and insights and also visited the United Nations. I am really working on , so if you have any suggestions for subjects that need to be covered, let me know!

I met with Maarten Schäfer, a fellow Dutch man in New York and the owner of Coolbrands. Maarten traveled around the world to help brands write their story (which resulted in the book publication of Around the World in 80 Brands) and now he is focusing on storytelling for professionals. He explains why it is important that people also discover more dimensions of you as a person other than only knowing about your 20 year work experience that people usually find in Google.

We look back at BIC18, but at the same time also look forward towards the future of blockchain. This week we highlight the talk of Vinay Gupta on how blockchain will change our global system in the next 10 years.

Vorige week deed ik in mijn Tesla Model X mee met de Elfwegentocht. Een geweldig initiatief om te laten zien hoe elektrisch rijden de mobiele wereld gaat domineren. Dat is nu al zo in het klimaatdebat, maar dat gaat zelfs ook hier in Amerika gebeuren. Kijk even naar een samenvatting inclusief beelden van de drone van mijn zoon!

Er komen steeds meer elektrische auto’s (denk aan de Jaguar I-PACE en andere Japanse auto’s), echter hebben ze allemaal het probleem van 1 fase laden. Het opladen van de accu in Nederland kan dan wel tot 20 uur duren als de batterijen wat groter worden. Ik vond een gadget die 3 fasen omzet naar gelijkspanning en waardoor je in 6 uur kunt opladen. Heel belangrijk voor de nieuwe auto’s die komen!

Ik interviewde de CEO van VodafoneZiggo Jeroen Hoencamp. Jeroen is een bijzondere man: Hij houdt het al 20 jaar uit binnen Vodafone. Hij was de CEO van Vodafone Ierland en daarna de CEO van Vodafone UK en nu fuseert hij Vodafone samen met Ziggo. Ik praat met hem over van alles: 5G, IOT, de fusie en zijn loopbaan! Een super interessant gesprek

https://www.vincenteverts.nl/