Op dinsdag 12 juni waren we met de Studio aanwezig op het leiderschapsfestival Stand Still. Be Wise van het opleidingsinstituut de Baak.

Op deze drukbezochte dag, waar leidinggevenden van bedrijven zoals Google, Coolblue en Albert Heijn op af kwamen, lanceerden we met de Studio het thema Liquid Leadership.

Leiderschap een capaciteit van teams
Volgens ons onderzoek is in de vloeibare samenleving leiderschap een capaciteit van teams. In het karakteristieke landhuis van de Baak experimenteerden leidinggevenden op speelse wijze met het toepassen van vier typen stijlen van leiderschap. “Dit spel is waardevol voor nieuwe én bestaande teams,” aldus een van de deelnemers. Andere deelnemers voegden daaraan toe dat zij door te spelen met leiderschapsstijlen de casuïstiek van de training anders benaderden.

Stand still. Be wise
Stand Still. Be Wise was voor ons een mooie generale repetitie voor de training die we nog op 27 juni organiseren. Wij kijken terug op een geslaagde lancering en bedanken IJsfontein voor hun rol in de ontwikkeling van het spel.

http://studiozeitgeist.eu/