Negen op de tien mensen wereldwijd krijgen vervuilde lucht binnen. Dat meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe cijfers.

Naar schatting komen er jaarlijks zeven miljoen mensen om het leven waarvan 3,8 miljoen mensen sterven vanwege luchtvervuiling binnenshuis. Gelukkig kunnen we hier samen iets aan doen!

Schonere lucht
Reduceer jouw CO₂-uitstoot en compenseer de resterende uitstoot met projecten die in schonere lucht investeren via efficiënte kookmethoden. Trots kunnen we melden dat onze nieuwe klanten Oikocredit Nederland, Royal Lemkes B.V., Secrid, Smit & Dorlas en Wilde Ganzen je al zijn voorgegaan.

Arcadis
En we hebben goed nieuws van onze projecten uit India. Onze nieuwe fund manager Gert Crielaard is onlangs op bezoek geweest en vertelt je alles hierover in de blogs in deze nieuwsbrief. Ook Niels van Geenhuizen, Sustainability Leader bij Arcadis, vertelt je in een interview waarom zij gekozen hebben voor onze projecten.

Duurzaam landschap
Verder vind je in deze nieuwsbrief meer informatie over het project voor een duurzaam landschap in Burkina Faso wat wij samen met ICCO en de Vogelbescherming gaan opzetten. De Postcode Loterij investeert hier maar liefst 2.834.000 euro in.

http://www.fairclimatefund.nl/