Creative Europe Desk NL is partner van Buma Music in Motion, een conferentie in Amsterdam over innovatief gebruik van muziek in film, games, televisie en commercials. Het event biedt een uitgebreid programma met workshops, speeddates tussen componisten en experts, keynotes, levendige discussies en een New Talent Award.

Creative Europe Desk NL en Buma Music in Motion nodigen u uit voor de BMIM Drinks op woensdag 23 mei (18.00 – 20.00 uur) in de Tolhuistuin in Amsterdam. Ook kunt u zich aanmelden voor één van de drie gratis panels (van 17.00 – 18.00 uur), voorafgaand aan deze netwerkborrel.

Panels
Meer informatie over de drie gratis panels (met Submarine, We Are Pi, Bruut Amsterdam, Job, Joris & Marieke, Sizzer Amsterdam en meer) leest u via de links hieronder:

  1. Got It Covered? Exploring tracks and trends: using cover versions in films, trailers, television and advertising
    10 – 18.00 uur: Tolhuistuin – Tuinhuis
  2. The Music Behind Imaginary Animated Worlds
    17.10 – 18.00 uur: Tolhuistuin – Concertzaal
  3. Music Is Like Glue
    17.10 – 18.00 uur: Tolhuistuin – Tuinzaal

RSVP hier voor de BMIM Drinks en panels

Maar het programma biedt veel meer! Klik hier voor het volledige programma. Voor een gereduceerd tarief van 55 euro kunt u zich hier aanmelden voor de hele dag. Mochten er vragen zijn over het registratieproces dan kan er gemaild worden naar info@buma-music-in-motion.nl

Creative Europe Desk NL en Buma Music in Motion hopen u te zien op 23 mei

https://www.creativeeuropedesk.nl/
https://www.buma-music-in-motion.nl/