Vanaf vandaag is de handelseditie van het proefschrift van Annamária Vágási, jurist bij DNB, De Nederlandsche Bank, beschikbaar.

Het boek, getiteld ‘Verzekeren op de interne markt’ behandelt op een integrale wijze het onderwerp verzekeren op de Europese verzekeringsmarkt en de voor (her)verzekeraars relevante wetgeving.

Gelijk speelveld
In dit boek komt het belang van een gelijk speelveld en van een werkende interne markt voor de grensoverschrijdende verzekeringsactiviteiten uitgebreid aan de orde. Wat is het belang en rol van verzekeraars, toezichthouders en wetgever? Welke mogelijke voordelen zou de interne markt moeten brengen voor de verzekeringnemers?

Het boek is relevant voor een ieder die meer wil weten over het verzekeren op de Europese interne markt (inkomende en uitgaande verzekeringsactiviteiten) en is in het bijzonder interessant voor (her)verzekeraars, toezichthouders, advocaten, rechtelijke macht, medewerkers van ministeries en de Belastingdienst en belangenorganisaties.

Bestellen
Heb je interesse in het boek of ken je iemand die hiervoor interesse heeft? Op www.avvim.nl vind je aanvullende informatie. Via deze site (http://www.avvim.nl/BESTELLEN/) is het boek eenvoudig bestellen.