Het Budapest Business Journal of BBJ is een Engelstalig tweewekelijks tijdschrift dat in Hongarije wordt gepubliceerd. Het is de grootste, oudste en toonaangevende publicatie in zijn soort in het land.

De BBJ werd in november 1992 gelanceerd als een weekblad. Het tijdschrift, gevestigd in Boedapest, werd later omgezet in een tweewekelijkse uitgave. Het werd opgericht door een Amerikaans bedrijf geleid door Stephen A. O’Connor, een Amerikaanse media-ondernemer. Ook Mike Stone was betrokken.

Zakelijk nieuws
De uitgever is Absolut Media Kft. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd door New World Publishing, dat ook het Warsaw Business Journal in Polen en Prague Business Journal in Tsjechoslowakije (en later de Tsjechische Republiek) tot januari 2004 publiceerde.

Zoals de titel aangeeft, richt de BBJ zich uitsluitend op zakelijk nieuws en gerelateerde analyses, gericht op zakelijke professionals. Daarnaast biedt het gedetailleerde informatie over bedrijven en bedrijven. Het tijdschrift publiceert elk jaar een ranglijst van Hongaarse bedrijven in een aparte publicatie genaamd The Book of Lists.

https://bbj.hu/site/