Als je op reis wilt naar het Hoge Noorden of houdt van de kleding, de woonstijl, de literatuur, de sieraden, de lekkernijen, de loppis … dan mag je dit event niet missen. 

Je kunt hier uren rondsnuffelen en je licht opsteken bij tal van reisorganisaties. Veel mensen boeken ook 2-daagse e-tickets en overnachten in het naastgelegen hotel Ampt van Nijkerk.

De complete deelnemerslijst vind je hier >>

Er zijn twee lezingenzalen en er is een boeiend programma met welgeteld 18 verschillende onderwerpen. De laatste nieuwe toevoeging is een lezing met als onderwerp “Fietsen naar de Noordkaap”.

Minstens zo boeiend is de lezing van Louwrens Hacquebord over de klimaatveranderingen in het Noordpoolgebied. Wel vroeg opstaan, want die lezing is zondag om 10 uur (maar we zetten dat weekend de klok een uur terug, dus dan valt het wel weer mee).

Ook interessant is de lezing over de Baltische staten, een relatief onbekend gebied voor velen. Volgend jaar ‘bestaan’ de Baltische Staten 100 jaar en dit wordt uitgebreid gevierd! Een reden temeer om een van de hoofdsteden te bezoeken, er vinden namelijk extra festiviteiten plaats (en je kunt vliegtickets winnen).

Ga naar de website voor het lezingenprogramma >>

https://scandinavie-xl.nl/