ZENS, ontwikkelaar van innovatieve draadloze laadoplossingen lanceert een volledige portfolio van nieuwe draadloze opladers. Deze draadloze opladers zijn uitstekend geschikt voor uw nieuwe telefoon. Ongeacht waar u bent of waar u gaat, zult u altijd verbinding hebben. Of u nu thuis bent, in uw auto of op reis.

ZENS Single Wireless Charger (ZESC02B)
Consumentenprijs 29,99 EUR / 29,99 USD, Nu leverbaar

De ZENS Single Wireless Charger is perfect voor gebruik thuis of op kantoor. De zeven laadspoelen bieden een grote laadzone, waardoor u uw toestel niet precies in de juiste positie hoeft te plaatsen. Dit maakt de oplader ideaal voor grotere telefoons zoals de Galaxy Note 8 of Apple iPhone 8 Plus. De draadloze lader wordt geleverd met een AC / DC adapter; simpelweg aansluiten en beginnen met opladen.

ZENS Fast Wireless Charging Stand / Base 10W Qi (ZESC06B)
Consumentenprijs 39,99 EUR / 39,99 USD, Nu leverbaar

Houd u ervan om uw telefoon in het zicht te houden tijdens het opladen? De krachtige ZENS Fast Wireless Stander Charger / Bae 10W Qi kan elk apparaat in een hoek van 45 graden opladen. Of wilt u uw telefoon neerleggen en opladen? Dit is ook mogelijk! Bovendien kan, dankzij de instelbare basis, deze unieke lader elke telefoon zowel staand als liggend opladen.

ZENS Fast Wireless Charging Stand / Base 15W Qi (ZESC07B)
Consumentenprijs 49,99 EUR / 49,99 USD, Beschikbaar in november

Zoekt u nog meer kracht? De ZENS Fast Stand Charger / Base 15W Qi is de snelste draadloze lader die vandaag beschikbaar is en biedt niet minder dan 15W uitgangsvermogen. U kunt het als een staande lader of een basislader gebruiken.

ZENS In-car Wireless Charger Anti-slip (ZECC02B)
Consumentenprijs 49,99 EUR / 49,99 USD, Beschikbaar 30 september

Bent u het grootste deel van de tijd onderweg en wilt u ervoor zorgen dat uw telefoon altijd geladen is? De ZENS In-Car Wireless Charger Anti-slip – de naam zegt het al – heft een anti-slip oppervlak en kan overal in uw auto gebruikt worden. Plaats het gewoon op de middenconsole, onder uw armleuning of waar het het beste past. De lader heeft zelfs een ingebouwde batterij (5200 mHa) waarmee u, als u aangekomen bent, het zonder problemen mee kunt nemen.

ZENS Power Bank Wireless Charger Holder (ZEPB02B)
Consumentenprijs 69,99 EUR / 69,99 USD, Beschikbaar 30 september

Reist u altijd met een rugzak of laptop tas? Dan is de ZENS Power Bank Wireless Charger Holder uw ideale reisgenoot. Het heeft een mooie zak; laat je telefoon erin vallen en start met draadloos opladen. De lader van de stroombank heeft een ingebouwde batterij van 5200 mHa met voldoende stroom voor twee ladingen.

Alle bovenstaande nieuwe producten zijn perfect geschikt voor elke draadloze opladeroplossing van ZENS. Het biedt laadcomfort biedt en u heft geen last meer van rommelige en verwarde draden. Nu  draadloos opladen thuis of op kantoor al enige tijd een geweldige hit is, heeft ook de automobielindustrie zich over draadloos opladen ontfermd.

Over ZENS

In 2011 was ZENS het eerste bedrijf dat draadloos opladen in Europa introduceerde. Gelegen in het hart van een van Europa’s prominentste hightechcentra: Eindhoven Brainport, ontwikkelt het bedrijf state-of-the-art draadloze oplaad innovaties.

De Brainport regio Eindhoven is bekend om zijn innovativiteit en samenwerkingsbereidheid. Er lopen heel wat technologische experts rond. Vanuit deze inspirerende omgeving ontwikkelt ZENS zijn draadloze laadoplossingen in elke vorm, voor zowel consumenten en bedrijven. Bekijk de draadloze power-business oplossingen en draadloze opladers voor consumenten op www.makezens.com.

https://www.hightechcampus.nl/bedrijven/zens-bv