ZENS is samen gaan werken met KNOMO, een kleding- en modebedrijf uit Londen. Het maakt producten die het leven van de moderne mens vergemakkelijken.

KNOMO heeft een uniek assortiment hoogwaardige rugzakken en apparaatjes die passen bij de levensstijl van de hedendaagse mens.

Drop & Go – draadloos opladen in de rugzak
Overal waar we gaan hebben we onze gadgets bij de hand. Omdat mobiele telefoons batterijvermogen nodig hebben om te blijven werken, voegt heeft KNOMO innovatieve draadloze laadoplossingen aan zijn assortiment toegevoegd.

KNOMO-bagage, rugzakken en aktetassen zijn voortaan draadloos. Er zijn vakjes om de ‘voeding’ van de apparaatjes de hele dag door te laten draaien. DropGo heeft een super slank ontwerp, zodat het in elke zak past en tegelijkertijd opgeladen kan worden. Dankzij de Qi-gecertificeerde powerbank en gids kun je je telefoon in de DropGo schuiven, en je hebt niet meer van doen met al die rommelige kabels en traditionele batterijladers.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft KNOMO samengewerkt met ZENS. Meer informatie over KNOMO vindt je  hier.

www.makezens.com