De grootste website over Italië presenteert een geheel nieuwe zoekmethode naar je favoriete bestemming in Italië en de lekkerste recepten uit de Italiaanse keuken.

Aan elkaar koppelen

De mooiste en meest uitgebreide website over Italië in de Nederlandse taal introduceert intuïtieve zoekresultaten, waarbij toeristische bestemmingen worden gekoppeld aan gastronomische hoogtepunten en de lokale keuken.

“Hoe vaak komt het niet voor dat je iets lekkers heb gegeten tijdens je vakantie waarvoor je het recept zoekt, of een kaas die je ter plaatse kocht maar waarvan je de naam bent vergeten?”

De database van Dolcevia, die uit duizenden artikelen en recepten bestaat, koppelt automatisch streekrecepten en culinaire producten aan een reisreportage, zodat je b.v. het recept voor die lekkere gevulde olijven uit Ascoli terug kunt vinden als je een artikel over Ascoli Piceno of over Marche opent. Ook al lijkt dit misschien in eerste instantie vanzelfsprekend, het is in feite een geavanceerde techniek die twee zoekopdrachten tegelijk en naast elkaar laat uitvoeren in het gigantische archief dat Dolcevia over de jaren heeft opgebouwd.

Keuken  

Italië betekent voor de meesten vooral een mooie vakantie, lekker eten en heerlijke wijnen.  Door informatie over reizen naar Italië te koppelen aan de gastronomische producten en gerechten voorzien we in een functie die veel mensen het zoeken op andere websites naar een bijbehorend recept bespaart. De bestemming en de keuken van de streek zijn nu op een pagina samengebracht. Een supersnelle database zorgt voor instant resultaten voor foodies en Italië liefhebbers.

www.dolcevia.com/int