Morgen, 18 april opent de inschrijving voor de tweede editie van de Startup in Residence Den Haag. Na het pilot-programma in 2016, besloten de gemeente Den Haag samen met Startup in Residence het programma opnieuw uit te voeren.

Het programma loopt niet alleen in Den Haag, maar ook in Amsterdam en in Gelderland.  De nieuwe editie van de Startup in Residence-programma loopt van mei 2017 tot en met december 2017 met een mooie afsluiting aan het eind van december.

Opnieuw lanceren
Startup in Residence is een nieuwe manier om gemeenten en provincies te laten samenwerken met startups. Onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd en innovatieve oplossingen voor stadsproblemen worden ontwikkeld. Een succesvolle oplossing kan elders opnieuw worden gelanceerd.

Op 18 april zal een aantal ‘lastige problemen’ worden bekendgemaakt. De startups kunnen vervolgens ideeën ontwikkelen hoe die problemen te lijf te gaan. Er komt een trainingsprogramma, met ondersteuning van professionele mentoren. De startups krijgen een mooie werkruimte en krijgen toegang tot het netwerk van de gemeente/provincie.

Neem hier contact op.

https://startupinresidence.com/