Komende donderdag 30 maart 2017 opent kringloopwinkel RataPlan Den Haag zijn deuren. Met 5.050 m2 zal de nieuwe vestiging van RataPlan niet alleen de grootste kringloopwinkel van Den Haag zijn, maar tevens van heel Nederland!

Assortiment
Bij RataPlan Den Haag ben je aan het juiste adres voor kleding, boeken, kleingoed en meubels. In het filiaal is ook een koffiecorner waar je tijdens het winkelen even kunt genieten van koffie en een stukje taart. Doordat de artikelen in de winkels van RataPlan dagelijks worden binnengebracht, is er elke dag wel wat nieuws te vinden.

Over Rataplan
Kringloopbedrijf Rataplan is de exploitant van 19 kringloopwinkels in Noord- en Zuid-Holland. Het voornaamste doel van het bedrijf is werk bieden aan mensen met een arbeidshandicap of een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Kringloopbedrijf Rataplan is een onafhankelijke stichting en maakt dus geen winst. Het bedrijf focust zich op het creëren van kansen voor zowel de mens als het milieu.

Adres
Laan van Waalhaven 213
2497 GL Den Haag
Rataplan Den Haag

Foto: Facebook Rataplan Den Haag

http://rataplan.nl/