zens iphone - 1zens iphone - 3

ZENS, de ontwikkelaar van innovatieve oplossingen voor draadloos opladen van mobiele telefoons, presenteert een nieuwe modaliteit: de ZENS iPhone 7 draadloos opladen. Het is het eerste iPhone 7 draadloos opladen model dat wereldwijd zowel Qi als MFi gecertificeerd is.

De  ZENS iPhone 7 Wireless Charging Case biedt niet alleen bescherming voor je kostbare iPhone, maar maakt het ook mogelijk dat deze draadloos wordt opgeladen. De beschermingshoes – met ingebouwde Qi-technologie – is zo slank als elk andere iPhone hoesje en kan gebruikt worden met elke ZENS draadloze oplader of andere Qi gecertificeerde draadloze oplader.

Qi-gecertificeerd
Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan met de extra micro-USB-poort ook worden opgeladen met een USB-kabel. De adviesprijs van de ZENS iPhone 7 Wireless Charging Case (inclusief ZENS Qi draadloze oplader) is € 49,99 en zal eind februari beschikbaar zijn.

Op dit moment zijn er meer dan 600 producten Qi-gecertificeerd, waaronder de nieuwste Samsung Galaxy-serie. Al deze producten hebben een perfecte vorm en zijn uitgerust met de ZENS oplossing voor draadloos opladen. Het opladen is gemakkelijk geworden en je hebt niet meer te maken met al die rommelige draden. Het draadloos opladen krijgt momenteel een grote duw door de participatie van de mainstream automotive markt. In de afgelopen maanden hebben fabrikanten zoals Audi, Ford en BMW te kennen gegeven goedkeuring te hebben gegeven aan deze bijzondere techniek.

Voor consumenten en bedrijven
ZENS is een expert op het gebied van draadloos opladen. Het bedrijf ligt in het hart van één van Europa’s meest vooraanstaande high-tech-centra: Eindhoven. De regio Eindhoven Brainport staat bekend om zijn zeer innovatieve en gezamenlijke state of mind. De draadloze oplossingen worden ontwikkeld voor zowel consumenten als bedrijven.

https://www.makezens.com/