tierrafino - 1      tierrafino - 2

Van 6 tot 10 februari 2017 vindt de Material Xperience plaats, het jaarlijkse materiaalevenement voor architecten en andere creatieve professionals. Het evenement speelt zich af in de Jaarbeurs Utrecht en wordt gelijktijdig met de Bouwbeurs gehouden.  

Tierrafino speelt dit jaar in op de toegenomen belangstelling voor kleurvariëteit in leemstuc.

Gezond binnenklimaat
Dat doet het bedrijf we met het product Tierrafino Duro, een duurzame fijnleemstuc. Dit is een pleistervariant die een harde stuclaag vormt, muren licht glinsterend maakt en het interieur een frisse en strakke uitstraling geeft. Daarnaast levert het product Tierrafino Duro een positieve bijdrage aan een gezond binnenklimaat dankzij de uitstekende vocht- en warmteregulerende eigenschappen van leem.

Vele kleurschakeringen
Op de beursvloer demonstreert Tierrafino dat ze een vrijwel een onbegrensd aantal kleurschakeringen (van het product Tierrafino Duro) kan leveren. Je kunt terecht voor algemene informatie over alle Tierrafino producten en Tierrafino denkt graag met je mee over actuele en toekomstige projecten.

http://www.tierrafino.nl/nieuws