wakawaka

WakaWaka is een snel groeiende sociale onderneming. WakaWaka biedt een veilige, duurzame en betaalbare off-grid solution op zonne-energie.

Er is de mogelijkheid om aandeelhouder te worden. Wereldwijd zijn er 1,2 miljard mensen niet aangesloten op het elektriciteitsnet. Zij zijn afhankelijk van levensgevaarlijke, giftige en ook nog eens dure kerosine lampen en kaarsen.

Gezamenlijk geven deze mensen jaarlijks meer dan $30 miljard uit aan kerosine voor een klein beetje licht ’s avonds. Voor WakaWaka is dit de belangrijkste doelgroep. Het bedrijf is opgericht om juist deze mensen van licht te voorzien. Naast een gebrek aan veilig licht, betekent geen toegang tot elektriciteit ook dat bijvoorbeeld het opladen van mobiele telefoons problematisch is.

Zonne-energie
WakaWaka biedt een veilige, duurzame en betaalbare off-grid solution op zonne-energie. Elke aankoop van een WakaWaka in Europa of de USA, zorgt ervoor dat de organisatie van WakaWaka elders in de wereld het licht aan kan zetten.

Er zijn inmiddels ruim 700.000 WakaWaka’s verkocht dankzij de inzet van de organisatie van het initiatief en een betrouwbaar netwerk van leveranciers en partners. Dit succes had niet bereikt kunnen worden zonder de support van de crowd. Of, zoals WakaWaka het noemt: ‘onze Agents of Light’.

http://bit.ly/2gsGd9T, https://www.oneplanetcrowd.com/nl/project/176116/description