curacao-waterfront

Internationaal ondernemen met behoud van de Nederlandse taal? Dat kan. Caribisch Nederland vormt de ideale springplank tussen Europa, Latijns-Amerika en ook de Verenigde Staten. De eilanden fungeren als stabiele uitvalsbasis en vormen dé brug qua zakelijke cultuur. Daarnaast zijn zij voor Nederlandse bedrijven fiscaaltechnisch bijzonder aantrekkelijk.

Tijdens de bijeenkomst Road2DutchCaribbean op 30 november aanstaande die door de Kamer van Koophandel in samenwerking met Internationaal Ambitieus wordt georganiseerd en mede mogelijk wordt gemaakt door Cinex, is er ruime aandacht voor de kansen en mogelijkheden in het Nederlands Caribisch gebied. Daarnaast is er speciale aandacht voor Curaçao, dat vanwege de ligging en uitstekende faciliteiten een ideale hub vormt naar landen in Zuid Amerika. Ook de Verenigde Staten liggen binnen handbereik vanwege  handelsverdragen.

De aanwezige kennis van de Latijns-Amerikaanse cultuur van zakendoen, uitgebreide netwerken met Latijns-Amerikaanse bedrijven, de financiële infrastructuur, de vrijhandelszones en havenfaciliteiten en de verkoop- en matchmakingactiviteiten op de eilanden, zijn belangrijke voordelen om met en via de eilanden zaken te doen.

Kom naar de bijeenkomst en ontdek de mogelijkheden!

Voor aanmelden en meer informatie: http://bit.ly/2fH89FU

Tijdstip en locatie

Datum: woensdag 30 november 2016
Tijd:       13:30 – 18:30, KvK kantoor Amsterdam De Ruijterkade 5 1013 AA Amsterdam
Kosten: € 50,-

Foto: Reddit