verenigd-koninkrijk-2         verenigd-koninkrijk

De concrete gevolgen van de Brexit blijven voorlopig onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het Verenigd Koninkrijk een belangrijke handelspartner zal blijven, zowel voor als na de Brexit.

Op slechts een uur vliegen en met 65 miljoen inwoners is dat evident. Maar welke gevolgen van de Brexit verwachten experts voor Nederlandse bedrijven en welke kansen en mogelijkheden heeft het Verenigd Koninkrijk momenteel te bieden?

Road2UK
Tijdens de bijeenkomst Road2UK op dinsdag 22 november in het Koning Willem II stadion in Tilburg wordt u hierover geïnformeerd door, en kunt u ook in gesprek gaan met, diverse experts en ervaren ondernemers. Ook de Nederlandse Ambassade en/of Netherlands Business Support Office is aanwezig.

U kunt zich opgeven via: www.kvk.nl/R2UK

Matchmakingevent
Als vervolg op deze bijeenkomst zal in maart 2017 een matchmakingevent zal plaatsvinden in Nederland. Tijdens dit event zal via Skype of een andere interactieve vorm met geïnteresseerde Britse partners een sessie plaatsvinden waarop één op één contacten worden gelegd.

Mocht u hierin interesse hebben dan kunt dat per kerende mail laten weten. U ontvangt dan te zijner tijd hierover informatie. Aan dit matchmakingevent zijn verder geen kosten verbonden.

Ad Donders, Adviseur Ondernemersondersteuning Internationaal zakendoen KvK

ad.donders@kvk.nl, +31 88 585 26 41 / 06-53376205