afrika-werkt

Afrika Werkt! werd in 2012 opgericht door de Nederland-African Business Council (NABC) en het Afrika-Studiecentrum (ASC Leiden). Afrika Werkt! Is een toonaangevend internationaal platform dat zich toelegt op informeren en inspireren. Het wil de Nederlandse private sector verbinden met diverse regionale industrieën in Afrika.

Solide financiering is absoluut noodzakelijk voor een robuuste groei in de private sector. Deze derde editie van de NABC conferentie zal fungeren als prominent B2B platform gericht op financiering van Afrika’s groeiende economieën.

Waarom meedoen?
Voor bedrijven: Of u nu op zoek bent naar financiering, meer wilt weten over inclusieve financiering of dat u uw risico wilt minimaliseren als u van plan bent te investeren in kleine bedrijven, Afrika Werkt! Biedt tal van waardevolle workshops, georganiseerd door stevige partijen, zoals FMO, RVO, NPM en VC4Africa. Afrika Wekt! Is de beste manier betrokken te raken bij nieuwe oplossingen en ontwikkelingen.

Voor NGO’s: NGO’s en Non-Profits kunnen hier innovatieve manieren vinden voor hun projecten in de Afrikaanse context. De conferentie geeft inzicht in overheidsinstrumenten en commerciële financiële diensten die u zullen helpen bij het bereiken van uw doelen.

Voor kennisinstellingen: Naast ruime netwerkmogelijkheden biedt Afrika Werkt! Een plek waar je nieuwe oplossingen zult vinden en op de hoogte zult geraken van de jongste ontwikkelingen in de financiële sector. Een grote kans om beleid met impact te gaan voeren!

http://bit.ly/2efl6dS https://www.youtube.com/watch?v=_mIskwZfG6k