postnl

PostNL is met bijna 60.000 medewerkers een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. Bij PostNL werkt men met enthousiaste collega’s in een informele sfeer. Via WerkenbijPostNL.nl kan men aan de slag als parttimer.

Per week heeft PostNL ongeveer 150 tot 200 vacatures door heel Nederland open staan en daarom heeft PostNL hiervoor een speciale vacaturesite ingericht.
Via werkenbijpostnl.nl is inmiddels dé vacature site voor flexibele parttime banen van 3 uur tot 15 uur per week ontstaan. Kandidaten kunnen op basis van hun postcode snel zien of er voor hen een vacature in de buurt beschikbaar is. Bij PostNL kan je vrijwel direct aan de slag als: Postbezorger, Postvoorbereider, of Postsorteerder.

 

CV uploaden is niet nodig, via een online vragenlijst bepaalt PostNL direct of een kandidaat geschikt is.

Ga naar
Vul je postcode in
Bekijk parttime vacatures in je buurt
Solliciteer zonder C.V.
Binnen 5 minuten solliciteren