Map Norway . Close-up macro image of Norwegian map . Selective focus on Oslo

Zakendoen met Scandinavië, Finland en de Baltische Staten!  Scandinavië staat niet voor niets in de top vijf van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland. De Baltische Staten zijn koploper op het terrein van internetsnelheid en de realisatie van een digitale overheid.

Ondernemers die hun kansen op deze markten willen onderzoeken of uitbreiden zijn op het juiste adres bij deze Road2TheNorth bijeenkomst. Naast informatie, aandacht voor de onderlinge cultuurverschillen en verschillen in marktbenadering,  is er ook ruimschoots gelegenheid tot netwerken met collega ondernemers en ervaringsdeskundige consultants uit deze landen. Verleg uw grenzen  als u zaken wilt doen  in “The North” en meldt u aan voor deze bijeenkomst.

Oostzeevaarders
Bent u net zo avontuurlijk als onze Oostzeevaarders ooit en wilt u ontdekken welke zakelijke kansen er voor u in Scandinavië, Finland en de Baltische Staten liggen? Kom dan naar de Road2theNorth.

De KvK organiseert een bijeenkomst waar u in een middag tijd wordt bijgepraat over uw kansen. Scandinavië staat niet voor niets in de top vijf van belangrijkste exportbestemmingen van Nederland en de Baltische Staten zijn koploper op het terrein van internetsnelheid,  de realisatie van een digitale overheid en de beperkte bureaucratie. Zij hebben daarbij een gunstig geografische ligging (tussen de EU en Wit-Rusland en Rusland).

Waarom u deze bijeenkomst niet mag missen:

Verhalen van ervaren ondernemers en hoe zij succesvol werden

  • Praktische tip & tricks
  • kansrijke sectoren en markttoetreding
  • het vinden van zakenpartners en potentiële afnemers en programma’s die hiervoor ontwikkeld zijn
  • cultuurverschillen en hoe hier mee om te gaan
  • juridische aspecten, communicatie, marketing, social media, adverteren etc. en
  • ruime gelegenheid tot netwerken met experts en collega ondernemers.

Tijdstip en locatie
Woensdag 26 oktober  2016, 13:30 – 18:00 uur, Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH, Zwolle Deelname € 50,00

Afbeelding: nom.nl