zens-1         zens-2

ZENS, marktleider op het gebied van draadloos opladen, introduceert een innovatieve batterij om tegelijkertijd een Apple Serie 2 horloge en een iPhone of iPad op te laden met behulp van een USB-kabel. Deze batterij beschikt over een oplaadmodule, ook draadloos.

De twee-in-een batterij is speciaal ontwikkeld voor het Apple horloge en de iPhone/iPad. Zoals bij andere ZENS producten heeft het een mooi slank design. Je kunt je Apple iPhone en/of je Apple horloge makkelijk thuis of onderweg opladen zonder dat je een onhandig oplaadstation mee moet nemen. Door de MFi gewaarmerkte module in de batterij heb je geen Apple horloge oplader nodig. Terwijl je je horloge draadloos oplaadt, kun je de omkeerbare micro USB kabel gebruiken om je iPhone of iPad op te laden.

Snel opladen
De ZENS Apple iPhone / horloge batterij heeft een sterke 4000 mAh ingebouwde eenheid en een USB-poort. De alles-in-een oplossing neemt weinig ruimte in beslag. Het meet 13,5 x 4 x 1,7 cm en het weegt 109 gr. De 2A-uitgang garandeert een snel oplaadproces. De batterij kan worden opgeladen door hem aan te sluiten op laptop of PC. Je kunt het ook gebruiken met een USB-lichtnetadapter.

De ZENS Apple iPhone / horloge batterij is beschikbaar in de kleur zwart, de adviesprijs is 69,99 euro. Het is nu beschikbaar.

Jong en innovatief bedrijf
ZENS is een jong en innovatief bedrijf, opgericht in 2011 en gehuisvest in de High Tech Campus Eindhoven. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling, productie en marketing van producten die niet alleen zinvol zijn, maar daarnaast het leven makkelijker willen maken.

ZENS, zich bewust zijnde van de potentie van het inductie opladen, heeft zich achter de Qi standaard geschaard en is het eerste bedrijf in Europa dat een serie draadloze oplaad alternatieven op de markt brengt die op deze standaard gebaseerd zijn. Innovatie en design staat centraal bij ZENS. Het bedrijf werkt nauw samen met kantoormeubelfabrikanten en automerken.

https://www.makezens.com/