projectmanager-1           projectmanager-3

De projectmanager als psycholoog… ‘als je emotionele bankrekening in de plus staat, kun je meer van een ander hebben’

Door de jaren heen is de rol van de projectmanager drastisch veranderd. Uitdagende doelstellingen, hoge druk op kosten en doorlooptijden en tegengestelde belangen zorgen voor complexiteit. Dit zet de projectmanager voor een uitdaging om het creatieve vermogen van de kenniswerker optimaal te benutten en een groep mensen, onder grote druk, samen iets voor elkaar te laten krijgen.

Roel Wessels is directeur projectmanagent & technologie binnen Holland Innovative, een groeiend bedrijf dat zich specialiseert in Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability Engineering. Vanuit zijn jarenlange ervaring heeft hij het boek ‘De complete projectmanager’ geschreven over het hoe van projectmanagement en hoe je als projectmanager met een proactieve houding ook in moeilijke situaties regie houdt. Hoe je een beïnvloeder wordt van de weg naar het resultaat, van je omgeving, van je team én van je eigen effectiviteit.

“Ik ben ongelofelijk trots op het resultaat wat Roel heeft neergezet: van idee naar product naar de markt binnen een jaar!” – aldus Hans Meeske, directeur Holland Innovative.

Boekpresentatie
Op donderdag 15 september presenteert Roel Wessels zijn boek aan het publiek in een open en innovatieve setting waar ontmoeten, verbinden en delen een gegeven zijn. De motivatie achter dit boek wordt ondersteund door een live conference call met Ronny van ’t Oever van Micronit over het opschalen van projectmanagement; en wat compleet projectmanagement binnen CCM betekent door Hans Michels. Robin van Beek en Marnix Stassen van o.a. the Voice of Holland laten u de heartbeat in projecten beleven. Het belooft een inspirerende middag te worden met een feestelijke en muzikale afsluiting.

De presentatie vindt plaats in het Auditorium Einstein op de Strip, High Tech Campus Eindhoven en zal duren van 14.00 tot 17.00 uur.

Over Roel Wessels
Roel Wessels geeft als ervaren projectmanager, natuurkundige en muzikant focus aan het reduceren van complexiteit en het verbinden van mensen, methoden en denkwijzen. Maar heeft bovenal als doel het vak projectmanagement (weer) leuk te maken voor de projectmanager, de teamleden en de omgeving.