vivian-1            vivian-voor-en-na

Na een jarenlange zoektocht in de wereld van voedingsadviezen en diëten, deed de Amsterdamse Vivian Acquah een belangrijke ontdekking. De voedingsdeskundigen houden geen rekening met haar eetcultuur. Voedingsadviezen zijn voornamelijk gebaseerd op de Hollandse eetcultuur. Vivian ontwikkelde daarom haar eigen healthy lifestyle en viel 41 kilo af. Die kennis bundelt ze nu in het lifestyleboek Viva la Vive  – Op weg naar de Healthy & Sexy lifestyle.

Hollandse pot hindert afvallen
Vivian kampte jarenlang met overgewicht en voelde zich niet begrepen door de voedingsdeskundigen die zij bezocht. In de voedingsadviezen die ze kreeg kwamen voornamelijk Hollandse ingrediënten voor. Vivian is een Amsterdamse, maar haar roots liggen in Ghana. De geadviseerde gerechten pasten absoluut niet bij haar smaak.

Zwangerschapskilo’s
Eenmaal zwanger had Vivian de hoop opgegeven om ooit gezond en vitaal te zijn, zoals veel vrouwen die hoop opgeven nadat ze zijn bevallen. Haar zoon inspireerde haar om het roer om te gooien, ondanks de postnatale depressie waar zij destijds last van had. Dit was het begin van de Healthy & Sexy lifestyle, waarmee ze op eigen kracht 41 kilo is afgevallen.

Cultuur omarmende Nutrition Advocate
Vivian is inmiddels een gecertificeerde voedingsdeskundige (Nutrition Advocate) geworden, die in haar adviezen rekening houdt met de (eet-)cultuur van haar klanten. Bij haar Healthy & Sexy lifestyle staan gezondheid, vitaliteit en zelfverzekerdheid centraal. Ik vind het belangrijk om gezonde en sexy gerechten te adviseren. “Gezond voor het lichaam en sexy voor het oog”, aldus Vivian Acquah.

Postnatale depressie is geen taboe
Viva la Vive is een lifestyleboek waarin Vivian niet alleen de humoristische kant van haar tocht naar vitaliteit laat zien, maar ook open is over haar overgewicht en postnatale depressie die uiteindelijk leidden tot haar nieuwe lifestyle.

Familyproof recepten
“In mijn boek vind je geen gevangenisdiëten, maar een gezonde lifestyle waar je samen met je familie van kunt genieten”, aldus Vivian. In het boek deelt Vivian heerlijke familyproof recepten waarbij vrouwen samen met hun gezin kunnen eten in plaats van aparte maaltijden te maken. Door te laten zien dat een Healthy & Sexy lifestyle op iedere leeftijd mogelijk is, hoopt Vivian anderen te motiveren en te inspireren om ook hun lifestyle te verbeteren.

De culinaire reistocht naar de Italiaanse, Marokkaanse, Griekse, Afro-Caraïbische keukens
Ze neemt de lezer via haar gerechten mee naar de Italiaanse, Marokkaanse, Griekse, Afro-Caraïbische, Healthy & Sexy keukens. En dat in combinatie met Hollandse groenten. Vivian deelt recepten voor veganisten, carnivoren, vegetariërs (alle soorten) en flexitariërs. Door te laten zien dat de Healthy & Sexy lifestyle op iedere leeftijd mogelijk is, hoopt zij anderen te motiveren en te inspireren om ook hun lifestyle te verbeteren.

Support Vivians eerste druk
Het boek ´Op weg naar een Healthy & Sexy lifestyle´ is bijna af. Vivian is op dit moment druk bezig met de laatste foto’s, copywriting en de opmaak. Daarna kan het boek Viva la Vive gedrukt worden. Om dit te realiseren heeft Vivian een crowdfundingcampagne opgezet. Ze hoopt dat ook anderen de noodzaak zien van het lifestyleboek nieuwe stijl, zodat het boek, waarin ze haar ziel en zaligheid stopte, ook echt realiteit kan worden.

Steun Vivian via www.crowdaboutnow.nl/vivalavive

www.vivalavive.com , www.fb.com/vivalavivenl, www.instagram.com/vivalavivenl, www.twitter.com/vivalavivenl